fakta

Om man mixar rom, kiss och socker så får man galliano.

fakta

På 80-talet var det populärt att samla på kåldockor. Dessa visade sej senare vara grymt fula så dom brändes på bål och askan skickades ut i rymden med en månraket.

frukt

Lök

fakta

Blir du kissnödig när du spelar arkadspel och inte kan ta en kisspaus så kan man kissa på spelet, det är nämligen ingen som ser eftersom man står vänd mot det.

fakta

Anja Pärsons beryktade segergest sälen kommer från att hon en gång ströp en säl i en bensax. Hon har även strupit en bofink, ett föl, och en ungrare som råkade komma för nära i matkön.

fakta

Sengångaren sover bara 8 timmar om dygnet. Under den vakna tiden onanerar den minst tio gånger om dan, någonting den skäms oerhört över.

fakta

Greta Garbo bytte, två månader efter sin död 1990, tillbaka till sitt flicknamn Ann Ahl.

fakta

Om man precis ska få en redig käftsmäll så kan det vara en bra ide att ta på sej skidglasögon, annars riskerar man att få en tand i ögat.

fakta

Om man fastnar med halsduken i rulltrappan kan man smeta in en blandning av smör, vapenfett och kalles kaviar på halsen för att lättare komma loss.

fakta

En tallrik risgrynsgröt innehåller lika många kalorier som en ribbstol.

frukt

Bittergurka

fakta

Om man bryter benet på tre ställen så får man önska sej något, så länge det inte är att vinna Stockholm marathon inom det närmsta halvåret.

fakta

iTunes är egentligen hebreiska och betyder stekfläsk.