fakta

Om du på fyllan råkat kasta ut dina jeans från balkongen för att du tyckte att "dom stirrade på dej" kan du ge dej fan på att du hade mobilen i just dom byxorna.

fakta

Den populära barnprogramledaren Skurt har nu själv blivit pappa. På skivsjö lasarett födde han, efter en 10 timmar lång förlossning, en son på 5 gram. En lycklig far låter meddela att barnet mår bra och att han kommer att heta Prutt efter sin bror.

fakta

En bra sak att göra på helgerna när man har blivit singel och känner sej ensam och övergiven är att filma sej själv när man äter.

fakta

Felix mikromatsversion av den indiska maträtten yogashâla drogs tillbaka 2004 eftersom den visade sej innehålla en liten gnutta indier.

fakta

I norra Flen finns det en busshållplats som heter bajshålsplan. Det är en ändstation. Sådär kunde ett skämt se ut på 80-talet.

frukt

cocktailbär

fakta

En kul grej att göra med polarna är köpa varsin atrapp och sen smiska varann med dom.

fakta

Den populära tv-serien Simpsons tecknas av samma indiska barnarbetare som tecknar Anna Anka i "Hollywoodfruar". På fritiden svetsar dom foppatofflor.

fakta

När man fått sin dator full med virus av för mycket porrsurfande kan man skruva upp den på köksväggen och plötsligt har man en fin kryddhylla!