fakta

Sveriges nye kung Daniel Westling som nyligen fick eurosport har bytt efternamn till Wrestling.

fakta

Efter en pinsam personförväxling (Eva Rydberg, vi ber om ursäkt för detta!) har nu äntligen Lennart Swahn blivit begravd.

fakta

:-) har nu reducerats till :). "Det är en trafikbov, det där strecket i mitten, det är jävligt mycket värre än man kan tro och det går inte att komprimera för det är ett streck", låter Telia meddela via epost.

fakta

Ta vad du vill ha i denna veckas "go crazy"! Trixet är att dra en jävla välbalanserad gatsten genom rutan till onoff och sen ta det man ha, typ en mp3-spelare med 1 gigabyte. Make that 2 gigabyte.

fakta

Lagom till jul släpper nu jävulen en ny singel. Han heter Markus Krunegård och tycker mycket om att spela "beach" "volley" på somrarna och krypa upp i soffan med ett glas rödvinsglögg på vintrarna. Är du intresserad av veckans singel så hör av dej till fakta- och fruktbloggen, adressen är faktaochfruktvägen 1 i spånga.

fakta

Kräftor, eller som dom i folkmun heter, kräfter, säger en hel del om folkmun.

fakta

Hönsragu har nu gått om mandeltorsk som den populäraste rätten bland de stureplanskockar som gift sej och därför flyttat hem, trodde dom skulle få jobb men blev mattant.

fakta

När man har åkt och tältat med sin tjej och gärna skulle vilja ha lite musik i bakgrunden kan man ge sej fan på att det kommer nån jävla Tomas Quick och hugger en i bakhuvet genom tältduken.