fakta

På grund av den enorma genomströmning som varit på fakta- och fruktbloggen den senaste tiden (stort tack till dej som kommenterar, vem du nu än är, jag gillar dej) så har Telia beslutat att dra internet hela vägen till falsterbo, sitter tydligen nån med modem där.

frukt

fuskfrukt

fakta

Det verkar som om en snapview session haltar host I/Os från sourcen i ett emc-skåp när man aktiverar den via admsnap. Detta har upprört bl.a. ulricehamn kommun som nu valt att stava om hela kommunen till ulrikehamn eftersom folk hela tiden säger fel.

fakta

Klingon är ett språk som nått utanför bioduken. Det finns redan över 1.300 ord för chips och dricka på klingon men tyvärr ännu inte något för ligga.

frukt

falafel

fakta

Ända sedan musse pigg blev skjuten i axeln och bålen av ett galet fan i Colorado förra året har tidningen kalle anka sålt guld månad efter månad. Fans har nu satt upp en egen hemsida där man bl.a. annonserar en fistfight mellan fnatte och alfons farsa.

fakta

Efter succen med bandet Säkert jobbar nu Annika Norlin på en skiva riktad mot ungdomar tillsammans med ungdomsgruppen Typ.

frukt

Kiwikiwi

fakta

En utbrytargrupp från UFC i Mölle vill nu att tusen nålar ska ge över hundra bonuspoäng, ungefär samma som ippon seonage i judo. Detta upprör musse och tvingar honom att göra trehundra situps och femtontusen uttalanden i tv.