fakta

Villa villerkulla auktionerades i veckan ut till ett utgångspris på 150.000. Till slut klubbades det för 150 kronor och gick till ett äldreboende för pederaster.

fakta

I början av Juli 2010 är det premiär för kanal5's nya dokusåpa "under vattnet", där 10 personer tävlar om att hålla andan under 12 avsnitt. Vinnaren kommer att begravas i slottskyrkan med självaste kungen Viktoria och drottiningen Daniel Westling!

fakta

För mycket övande på tvärflöjt kan leda till att ens omgivning blir steril, även kallad passiv tvärflöjtssterilitet är det alltså inte tal om. Detta är en typ av skämt som enbart personer med diagnos AMBS, Aktiv meningsbyggnadsstörning, kan finna något upplyftande.

frukt

Fjol

fakta

Kvibille mejeri lanserade i dagarna sin nya ost Asberger som sägs vara en blandning mellan Prästost och Emil i Lönneberga.

fakta

Fakta kan ofta vara fel, t.ex. faktat om att troll lever i grottor som inte har ström! Sanningen är den att troll ofta lever nära ställverk för att få snabb tillgång till trefas.

frukt

Tomaaaaat

fakta

Det finns en kategori människor som tycker mer om varmkorv än om att träffa nya människor. Dom brukar i folkmun kallas korvfolket (i vissa fall varmkorvfolket). Vanligt på korven är ketchup senap, dricka till det. Rostad lök?