fakta

Om man ska slå en mås på käften så bör man slå en s.k. uppercut, på så vis undvker man näbbmärken på händerna.

fakta

Det är svårt att vara tuff varenda dag. Därför har nu vidal sassoon släppt ett schampo som heter tuff ond go, det är en slags grillkol som ligger i botten på denna annars så mypomspunna produkt.

fakta

Schabloner går nu att hyra på närmaste statoilmack. Med på köpet får man en keps, Kikki Danielssons nya skiva och en rulle Center.

fakta

Vid slutet av varje gata finns det en streckkod som plogbilarna läsar när dom sätter ner skopan i asfalten klockan 05:40.

fakta

Efter det sorgliga beskedet om nalle puhs död så finns nu "den forne nalle puh- målet" att köpa på Ankans grill för endast 39 kronor.

fakta

Hockey är just nu populärare än nånsin, vilket förbryllar många forskare som hävdar att, statistiskt sett, borde pingis vara en överlägset trevligare sport.

fakta

Affärskedjan BurgerKing kommer att köpa upp klädkedjan H&N, Hennes och Nautiskt, som framförallt tillverkar flytvästar för damer i 45-årsåldern. Tanken att kombinera billiga hamburgare med sjöfart har funnits sedan urminnes tider och får nu fäste i bl.a. Delsbro, Lövöudden, Obbola och Knäckeby.

fakta

Kilemanjaro kommer nu att skrotas och blir istället turistattraktionen "staffan och bengt".

fakta

När man blir 60 blir man automatiskt medlem i konsum och får även tidningarna "Hemslöjd" och "vi som vill betala med mynt men prutar på kalvsyltan för den går ju snart ut" i brevlådan klockan 05:22.

frukt

webadress

fakta

Kanelbullens dag ersätts i år med vasaloppet...

fakta

Låten "Barbie Girl" med gruppen "aqua" har nu nått sin botten.