ljud


Den rikskände popartisten E-type har tillsammans med den rikskände gitarristen Janne Schaffer gjort ledmotivet till kommande veckas fakta- och fruktblogg. Anledningen är hittills okänd men rykten går om en ny datagitarr som ska ha införskaffats denna vecka. Låten är för övrigt överförd via bredband.

http://www.larra.se/faktaochfrukt.mp3

fakta

Fakta- och fruktbloggen har fått en amerikansk kusin. Den heter wikileaks och är redan i ropet eftersom man avslöjat oegentligheter i samband med attacken mot den afghanske modeskaparen och terrorledaren Osama Bin Laden. Dess svenske kusin, Fakta- och fruktbloggen, är även den på förstasidorna efter att ha avslöjat oegentligheter bland svenska trummisar (dom ligger med varann).

fakta

Polisen har nu fått fram en fantombild på den s.k. "huvudfotingen" som gäckat barnfamiljer ända sedan tidigt 70-tal. FoFB väljer att gå ut med denna information helt oberoende av eftertanke. OBS! Denna bild föreställer inte Täppas Fogelberg utan den person som gäckat barnfamiljer ända sedan tidigt 70-tal.frukt

Kalla frukter

fakta

 Sedan igår finns det en tredje terminal på ICA. Kupongterminalen, rök- och snusterminalen och nu även internetterminalen, som är tänkt att fylla det tomrum man själva en gång skapade genom att ta bort porrtidningarna från hyllan. I internetterminalen kan man självklart även titta på sina kuponger. Men främst på porr.